3 ingredienser du bør kende til

serum

3 ingredienser du bør kende til: Hyaluronsyre, salicylsyre og C-vitamin. Opnå en strålende hud med disse kraftfulde ingredienser.

Er du træt af at kæmpe med tør hud, bumser eller en træt og kedelig hudtone? Fortvivl ej! Her er løsningen: hyaluronsyre, salicylsyre og C-vitamin. Disse mirakel-ingredienser kan revolutionere din hudplejerutine og give dig den smukke, strålende hud, du fortjener.

3 ingredienser du bør kende til 

Hyaluronsyre
Hyaluronsyre er din bedste ven, hvis du lider af tør hud. Denne magiske ingrediens tilfører intens fugt og genopretter hudens fugtbalance, hvilket giver dig et mere hydreret udseende. Slut med flagerende og stram hud – hyaluronsyre er her for at redde dagen.

Salicylsyre
Hvis du derimod har problemer med olieret hud og tilstoppede porer, skal du kende til salicylsyre. Denne dybderensende ingrediens er en sand lifesaver, da den fjerner overskydende olie og døde hudceller, hvilket reducerer forekomsten af bumser og tilstoppede porer. Så sig farvel til glinsende hud og goddag til en klar og fejlfri teint.

C-vitamin
Sidst men ikke mindst har vi C-vitamin, din hudplejesuperhelt mod træt hud. C-vitamin er en kraftig antioxidant, der beskytter huden mod skader fra frie radikaler og lysner hudens udseende. Resultatet? En mere strålende og opfrisket hudtone, der får dig til at skinne som aldrig før.

Så uanset om du kæmper med tør hud, olieret hud eller træt hud, er der en løsning for dig. Tag kontrol over din hudplejerutine med disse fantastiske ingredienser, og opnå den smukke, sunde hud, du altid har drømt om.

Anna Smed

Anna Smed

Owner of ByAnnaNikoline

Kontakt mig

By Anna Nikoline – Skønhedsklinik
Rantzausgade 72, st th
2200 København N

CVR nr. 43967894

Parkering

Rantzausgade har 95 parkeringspladser og er placeret i den blå betalingszone, som er den næst billigste af betalingszonerne

 

15% STUDIERABAT
Mandag – fredag
mellem 10-15

Åbningstider

Mandag          10:00 – 17:00
Tirsdag           10:00 – 17:00
Onsdag           10:00 – 20:00
Torsdag          10:00 – 17:00
Fredag            10:00 – 16:00
Lørdag            10:00 – 15:00

Kan du ikke finde en tid der passer ind,
så send mig en besked.